Konferens om BID, stadsutveckling och platssamverkan i Göteborg.

En heldag om BID, stadsutveckling och platssamverkan i Göteborg.

Business Region Göteborg och Socialförvaltning Nordost arrangerade tillsammans med Stena Fastigheter, Fastighetsägarna GFR, Polismyndigheten, Fastighetsägare i Gamlestaden en heldag om BID och platssamverkan.
Under en intensiv dag fick deltagarna möta experter inom platssamverkan och platsrelaterat brottsförebyggande arbete. BID Gamlestaden visade vad god samverkan under 20 år kan åstadkomma. Representanter från BID-föreningar i storstadsregionerna var med och delade med sig av erfarenheter och goda exempel. Trond Hannerstig, vd för Skärholmens Fastighetsägare och Rågsveds Fastighetsägare representerade dessa föreningar och systerföreningarna Hässelby-Vällingby Fastighetsägare och Fastighetsägare i Järva.

Helena Olsson, Fastighetsägarna Stockholm och vice ordförande i vår systerförening i Järva var på plats och berättade bland annat om Fastighetsägarnas viktiga roll som branschorganisation att uppmuntra fastighetsägare att engagera sig lokalt, där de kan hjälpa till med erfarenhetsutbyte och sprida goda exempel.

Konferens om BID, stadsutveckling och platssamverkan i Göteborg.

Taggar:, , , , ,