Skärholmens Fastighetsägare
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen

Sonny Söderström blir vd för Skärholmens Fastighetsägare

Sonny Söderström tillträder som vd för Skärholmens Fastighetsägare efter Catarina Johansson Nyman som slutar i samband med årsstämman.

Sonny har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och projekt från Stockholmshem där han varit distriktschef i 11 år. Sonny lägger stor vikt vid trygghetsfrågor och har varit involverad i utvecklingsprojekt som Skarpnäckslyftet vilket är ett trygghetsskapande samarbetsprojekt. Han har också arbetat med projekten Hållbara Hökarängen och Bagarmossen SmartUp vilka verkar för att skapa socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbara stadsdelar där såväl trygghet som trivsel är viktiga delar.

– Det är både spännande och kul att arbeta med utvecklingsfrågor så jag ser mycket fram emot detta uppdrag, säger Sonny Söderström.

– Catarina har gjort ett strålande arbete som vd. När hon nu beslutat sig för att på i pension är vi mycket glada för att vi lyckats få Sonny som efterträdare. Sonnys långa erfarenhet från fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt är en mycket bra kombination, säger Anette Sand.

Anette Sand ordförande, Sonny Söderström vd

Anette Sand ordförande, Sonny Söderström vd

Ladda ner som pressmeddelande

För mer information:
Anette Sand, ordförande Skärholmens Fastighetsägare, tfn 08-508 39 112, anette.sand@stockholmshem.se
Sonny Söderström, tfn 08-508 39 504, sonny.soderstrom@skafast.se