Skärholmens Fastighetsägare
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen
Ikano Bostad

Ikano Bostad är ny medlem i Skärholmens Fastighetsägare

Ikano Bostad har förvärvat en fastighet i Bredäng i Skärholmen med bostäder 72 lägenheter och blir nu även medlemmar i Skärholmens Fastighetsägare.
– Nu när vi är verksamma i Bredäng så vill vi lära känna området, att vara med i fastighetsägarföreningen är ett bra sätt. Vi är sedan tidigare med i Rågsveds Fastighetsägare så det är självklart för oss att vara med även i Skärholmen, säger Stefan Hager, Förvaltningschef hos Ikano Bostad.

I Rågsved är Ikano engagerade i föreningens arbete med såväl stadsodling, julkransar på medlemmarnas portar som mosaikutsmyckning av stadsdelen med mera. Stefan säger att utifrån den erfarenhet de har av arbetet i Rågsveds Fastighetsägare så har de självklart förväntningar på att arbetet bedrivs i samma positiva andra i Skärholmen och med olika initiativ som främjar trygghet och trivsel.

Ikano Bostad är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare. De ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av grundaren till IKEA. De arbetar på olika sätt för trygghet och trivsel i de områden de verkar. Ikano Akademin är ett exempel där man hjälper unga vuxna ut i arbetslivet. Verksamheten finns i Hagsätra, Rågsved, Högdalen och även i Västerås. Här kan du läsa mer om arbetet. 

Här kan du läsa mer om Ikano Bostad. 

Ikano Bostad

Taggar:, , , , ,