Skärholmens Fastighetsägare
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen
Trond Hannerstig

Trond Hannerstig ny vd för Skärholmens Fastighetsägare

Trond Hannerstig tillträder som vd för Skärholmens Fastighetsägare augusti 2021 efter Sonny Söderström.


Trond HannerstigTrond har varit ansvarig för social hållbarhet hos Huge bostäder. Det handlar mycket om att hitta samarbeten och samverka med kommun, andra bostadsbolag och civilsamhället och att arbetamed livet mellan husen.

Han har även tidigare erfaren från fastighetsägarföreningar då han arbetat som projektledare i såväl Skärholmen Fastighetsägare som Rågsveds Fastighetsägare men även Hässelby-Vällingby Fastighetsägare.

Trond kommer förutom uppdraget som vd för Skärholmens Fastighetsägare även att arbeta som hållbarhetsutvecklare hos Stockholmshem.

– Det är både spännande och kul att arbeta med utvecklingsfrågor så jag ser mycket fram emot dessa uppdrag och att få vara en del i platssamverkan, säger Trond Hannerstig.

– Sonny har gjort ett strålande arbete som vd. När han nu beslutat sig för att gå i pension är vi mycket glada för att vi lyckats få Trond som efterträdare. Tronds erfarenhet från fastighetsbranschen och social hållbarhet kommer att bli ett bra tillskott till föreningarna, säger Anette Sand.

För mer information:
Anette Sand, ordförande Skärholmens Fastighetsägare, tfn 08-508 39 112, anette.sand@stockholmshem.se
Trond Hannerstig, tfn 08-508 391 03, trond.hannerstig@stockholmshem.se

Ladda ner pressmeddelande

Taggar:, ,