Sommarjobb 2021

Sommarjobb, andra veckan

Nu har våra två sommarkollegor arbetat med trygghetsfrågor i snart en och en halv vecka.
Hittills har det inneburit att de tillsammans med föreningens projektledare Jonathan Sjösvärd har rapporterat avvikelser i Tyck till-appen och Embrace. Till största delen har rapporteringen handlat om klotter. I övrigt har det varit en del olåsta miljöstugor och otrygga platser på grund av växtlighet och dålig belysning och att det varit öde på platserna. En del skräp och sopdumpning har även rapporterats, men över lag ganska fint och inget oförutsett varken i Bredäng, Sätra, Vårberg eller Skärholmen. Man har även fått möjligheten att gå igenom källare hos några medlemmar och där tyckte ungdomarna att det var finare än de förväntat sig.

Förutom rapporteringen kommer ungdomarna få utvärdera rapporteringsverktygen, det ska bli intressant och nyttigt att höra deras åsikter och även förbättringsförslag, säger Jonathan.

Idag fick de vara med på lite verksamhetsplanering inne på kontoret där vi diskuterade aktiviteter inför hösten. Ganska skönt att få en stund inne där det är lite svalare, men under eftermiddagen fortsätter rapporteringen i värmen.

Sommarjobb 2021

Taggar:, , , , ,