Skärholmens Fastighetsägare
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen
BID-nätverksträff hos Rågsveds Fastighetsägare

BID-nätverksträff hos Rågsveds Fastighetsägare

Förra veckan deltog vi i en BID-nätverksträff hos Rågsveds Fastighetsägare arrangerad av Fastighetsägarna Stockholm. Nätverkets syfte är att fastighetsägarföreningar med BID-inspirerad samverkan träffas för att dela erfarenheter, kunskaper och få inspiration.

– Det var trevligt och intressant att träffa kollegor på andra föreningar med samma mål som oss, tryggare och trivsammare stadsdelar och vi fick se flera goda och inspirerande exempel , säger Jonathan Sjösvärd, Skärholmens Fastighetsägare.

Lotta Vidén och Trond Hannerstig presenterade föreningen och föreningens arbete. De berättade bland annat om engagemanget i platssamverkan och den trygghetsdag man arrangerar i samverkan med Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvalning, Polisen samt föreningens medlemmar.

Vi fick också höra om olika platsutvecklingsprojekt som till exempel utsmyckning av stadsrummet med mosaik där Rågsvedsborna har fått vara med att skapa konsten och stadsodling där boende i området lär känna sina grannar, odlar och skapar en trivsam plats.

Under vandringen i området besökte vi även trapphus och källarna i fastigheter på Stövargatan som klarat godkända trygghetsbesiktningar och klarat nivå trygghetscertifiering.

Taggar:, , , ,