Nätverksträff med bostadsförvaltare i Skärholmen

Nätverksträff med bostadsförvaltare i Skärholmen

I veckan hade vi en nätverksträff med bostadsförvaltare i Skärholmen. Vi träffades i Svenska Bostäders områdeskontor i Bredäng och avslutade med lunch på Café Lyran. Förvaltare från M2 Gruppen, Einar Mattsson AB, AB Svenska Bostäder, Stockholmshem och ByggVesta deltog.

Syftet med träffen vara att nätverka, utbyta erfarenheter och få veta mer om vad föreningens medlemmar har på gång och vilka utmaningar de ser framöver i Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg.

Trond Hannerstig och Jonathan Sjösvärd berättade om vad som pågår inom platssamverkan, Trygga trappan och i föreningens arbete. Medlemmarnas berättade om sina planer inför 2023 och vilka utmaningar de ser. Det tar vi med oss som ett bra underlag till föreningens verksamhetsplanering inför 2023.

Mötet gav både bra diskussioner kring gemensamma utmaningar och möjligheter men också tips och inspiration mellan fastighetsägarna. Alla var överens om att samarbetet med lokalpolisen är viktigt och fungerar mycket bra. Det finns också ett stort värde i att nätverka och prata med sina grannar.
Tillsammans gör vi skillnad!

Nätverksträff med bostadsförvaltare i Skärholmen

Taggar:, , , , , , ,