Olle Torefeldt, vice VD på Stockholmshem, har tillträtt som ordförande för Skärholmens Fastighetsägare och Linda Jonsson,  näringspolitisk expert hos Fastighetsägarna Stockholm har tillträtt som vice ordörande för föreningen.

Nytillträdda ordförande och vice ordförande för Skärholmens Fastighetsägare

Olle Torefeldt, tf VD på Stockholmshem, har tillträtt som ordförande för Skärholmens Fastighetsägare och Linda Jonsson,  näringspolitisk expert hos Fastighetsägarna Stockholm har tillträtt som vice ordförande för föreningen.

Olle Tordfeldt är vice VD på Stockholmshem och avdelningschef för Utveckling & Marknad där företagets Hållbarhetsenhet ingår, med bland andra hållbarhetsutvecklare Rana Kasto som arbetat i Skärholmen i flera år.

Olle har också varit med från början i planeringen av Stockholmshems nya kontor med bostäder som byggs i centrum just nu – ett 73 meter högt utropstecken för Fokus Skärholmen, mitt i Skärholmen – och han sitter i styrgruppen för projektet.

– Det ska bli mycket intressant och roligt att även inom Skärholmens Fastighetsägare nu bidra till fortsatt utveckling i en av stadens mest spännande stadsdelar, säger Olle Torefeldt.

Olle Torefeldt

Linda är näringspolitisk expert hos Fastighetsägarna Stockholm. Dessförinnan arbetade hon i riksdagen som politiskt sakkunnig för Moderaterna i civilutskottet, främst med bostadsfrågorna. Hon har även arbetat på Veidekke som analytiker och bostadspolitisk expert och suttit i stadsbyggnadsnämnden i Stockholms stad.

– Jag har tidigare läst om och arbetat med BID-initiativ i teorin och ser därför fram emot att nu får vara med i det praktiska arbetet. Skärholmen har stor potential, jag hoppas att med min bakgrund kunna bidra i arbetet med att lyfta områdena och skapa en bättre miljö för såväl boenden som näringsidkare och fastighetsägare, säger Linda Jonsson.

Linda Jonsson

Taggar:, , , , , ,