Sätra SK genomför tillsynsvandringar på uppdrag av Skärholmens Fastighetsägare

Sätra SK genomför tillsynsvandringar på uppdrag av Skärholmens Fastighetsägare

Under hösten 2023 ingick Skärholmens Fastighetsägare ett samarbete med Sätra SK som fick i uppdrag att utföra tillsynsvandringar i Sätra och Bredäng. Under fem vandringar gjordes fler än 40 felanmälningar och nu har samarbetet förlängts. Det innebär att Sätra SK fram till och med juni 2024 kommer att genomföra minst tio tillsynsvandringar enligt en fastlagd och överenskommen rutt inom Skärholmens stadsdelsområde.

Under vandringarna rapporteras skräp, trasiga lampor och bänkar, skrotbilar, klotter, sneda skyltar och staket samt annat som inte är som det skall vara via Stockholms stads Tyck till-app. Tillsynsvandringarna bidrar till att skapa trygghet och trivsel i stadsdelarna.

– Det finns många fördelar med samarbetet. Vi stöttar en lokal förening samtidigt som de bidrar till ännu finare miljö sitt egna bostadsområde. Vi vet redan att stödet som de fått har använts på bästa sätt, de kommer att åka på flera fotbollscuper utanför Stockholm i sommar säger Trond Hannerstig, vd, Skärholmens Fastighetsägare.

Sätra SK är en förening som är uppbyggd kring dam- och flickfotboll. Föreningen har både damlag som spelar i division 1 och en bred ungdomsverksamhet.

– För oss i Sätra SK betyder den här möjligheten oerhört mycket. Våra tjejer får möjligheten att spela fler turneringar, köpa in material samt genomföra diverse lagaktiviteter. Vi är tacksamma och stolta över att Skärholmens Fastighetsägare väljer att förlänga samarbetet med oss, säger Abel Abraham, Sätra SK.

Taggar:, , , , , , ,