Skärholmens Fastighetsägare
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen
Den sextonde årsstämman leddes av Bo Strömvall, Svenska Bostäder, flankerad av Trond Hannerstig, Skärholmens Fastighetsägare.

Sextonde årsstämman genomförd för Skärholmens Fastighetsägare

Den sextonde årsstämman hölls i Skärholmens stadsdelsförvaltnings fina möteslokal Hubben vid Måsholmstorget i Skärholmen.

Trond Hannerstig, vd, hälsade välkommen och bjöd in till mingellunch, ett trevligt tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter. Stadsdelsdirektör Lisa Kinnari och biträdande stadsdelsdirektör Magnus Borgsten var på plats och berättade om sina uppdrag och planerna framåt.

Kultur för, med och av barn och unga i Skärholmen

Maja Salomonsson och Valentina Bender från Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen var på plats och berättade om sin verksamhet och planerna för den nya ungdomsverksamheten för, med och av barn och unga mellan 5-19 år i Skärholmen.

De har en fin verksamhet som fångar upp många ungdomar och introducerar dem i kulturens värld. Här blir de delaktiga och inte bara betraktare och det finns både teaterscen, biograf och ett multimedialabb. När stockholmshems nya hus står klart får de en större yta när de flyttar in i bottenvåningen och får närmare 450 kvadratmeter för sin verksamhet.

Vi fick våra första guldkort i form av ett stämpelkort till Skärisbiografen som innebär att det är frientré till det sjätte biobesöket. Denna verksamhet är väl värd ett besök. Här kan du läsa mer om Kulturhuset Stadsteatern i skärholmen 

Jonathan Sjösvärd, projektledare, Skärholmens Fastighetsägare med sitt guldkort.

Rikskändisar och prestigelösa

Den sextonde årsstämman leddes av Bo Strömvall, Svenska Bostäder. Han inledde med några fina ord om föreningen.
– Platssamverka, platsaktivera och trygga trappan är tre aktiviteter som dyker upp när man hör sig för om föreningen. Och trygga trappan har gjort föreningen till lite av en rikskändis, sa Bosse.

Han förtydligade också att anledningen till att det går så bra är att vi gör det tillsammans, stadsdelen, polisen och fastighetsägarna på ett prestigelöst sätt. Det är en nyckel till framgång.

Helene Appeltofft, polismyndigheten arbetar i valberedningen tillsammans med Michael Bergman, Stockholmshem och Anders Ränk, Einar Mattsson. Helen deltog via länk och redovisade valberedningens arbete och den nya styrelsen beslutades.

Charlotte Lundqvist, Micasa och Jonas Ginell Berglund & Ginell Byggmästare HB avgår från styrelsen och avtackades. Därefter hölls det konstituerande mötet av Olle Torefeldt som omvaldes till föreningens ordförande.

Taggar:, , , , , ,