Skärholmens Fastighetsägares årsmöte 2022 hos Värmeverket i Bredäng

Årsstämman för Skärholmens Fastighetsägare ägde rum hos Värmeverket i Bredäng

Värmeverket är en kreativ hub som fokuserar på att ge människor förutsättningar för att växa med sin talang, med hjälp av entreprenörskap och utbildning inom den kreativa industrin samt skapande och samspel inom kunskap och kultur stärker Värmeverket den sociala integrationen.

Vi inledde mötet med att Leo Razzak och Eric Hagberg berättade om Stiftelsen Värmeverket, resan hit och visionen för Värmeverket. Värmeverket fick förra året godkänt från staden att köpa fastigheten, som länge varit en tom panncentral, av AB Svenska Bostäder. Värmeverkets vision är att bli en kreativ mötesplats fullt med aktiviteter och kultur. Redan i dag finns det liv och rörelse i lokalen i form av filminspelning, musikstudio, konstateljé mm.

Värmeverket vill hitta meningsfulla aktiviteter för barn/ungdomar och berättade att musik/film-industrin redan har genererat förstagångs jobb och ett första jobb i cv:t för många ungdomar i området.

Det var mycket intressant och våra medlemmar har många gemensamma nämnare med Värmeverket i sitt arbete för ett tryggare och trivsammare område.
Vill du ha kontakt med värmeverket: info@varmeverket.com

Titta in i Bredängs nya panncentral (artikel i mitti.se) 

Därefter hölls årsmötet. Vi välkomnar Sanna Sultan, Grosvenor (Skärholmen Centrum) som nyvald styrelseledamot och Charlotte Lundqvist, Micasa Fastigheter som nyvald suppleant till styrelsen. Dessutom valdes Stefan Granlund från Stockholmshem som revisorsuppleant.
Tack alla engagerade medlemmar, tillsammans gör vi skillnad!

Taggar:, , , , , , , ,