Trygghetsvandringar höst/vinter 2023

Trygghetsvandringar i alla stadsdelsområden genomförda

Under november och december har vi genomfört trygghetsvandringar i alla fyra stadsdelsområden. Trygghetsvandringarna genomförs för att hitta och protokollföra otrygghetsskapande avvikelser i utemiljön, men de är även bra tillfällen att nätverka med andra aktörer som arbetar i området.

Protokollen med åtgärdsförslag rapporteras till berörda parter för åtgärd och vi gör även uppföljande trygghetsvandringar för att följa upp vilka åtgärder som genomförts.

Trots det kalla vädret var det hög närvaro och härlig stämning på alla fyra vandringar. Snön gjorde att det var svårt att bedöma belysningen, men vi fick chans att utvärdera snöskottningen, vilket på sina håll har förbättringspotential.

Tack alla som deltagit för ett tryggare och trivsammare Skärholmen, Vårberg, Bredäng och Sätra: Polisen, Trafikkontoret, Skärholmens Stadsdelsförvaltning, Exploateringskontoret, Stena fastigheter, Svenska Bostäder, SISAB, Fastpartner, Einar Mattsson, Stockholmshem, Bo Lundblad Fastigheter, SKB, MTR, Micasa och Liljebo Fastigheter.

Taggar:, , , , , , , ,