Skärholmens Fastighetsägare
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen
Trond Hannerstig, Jonathan Sjösvärd, Henrik Tufvesson

Varma sommarhälsningar!

Den 1 juli kom jag tillbaka som vd för Skärholmens Fastighetsägare efter ett halvårs föräldraledighet. En fantastisk period i livet med många nya rutiner (mellis kl 09), aktiviteter (öppna förskolan kl 10.30) och nya upplevelser (Plask och lek i badhuset kl 14). På avstånd har jag hängt med i föreningens arbete när Henrik Tufvesson hållit i rodret som tf vd och Jonathan Sjösvärd gått upp i tid som projektledare. De har hunnit med många viktiga möten och det är intressant att se att såväl politiker som tjänstemän visat stort intresse för den viktiga samverkan som bedrivs mellan fastighetsägare, stadsdelen, polisen och andra lokala aktörer för ökad trygghet och trivsel. Läs mer om det i Henriks hälsning till er alla från hans halvår som tf vd hos oss.

Min dotter Hedvig får nya upplevelser i Skärholmen centrum.
Min dotter Hedvig får nya upplevelser i Skärholmen centrum.

Skärholmen fick en högtidlig avslutning inför sommaren med kungabesök där föreningens arbete lyftes av Fastighetsägarnas vd Oskar Öholm. Skärholmens Fastighetsägare fick dessutom möjlighet att närvara genom Jonathan Sjösvärd som bjudits in av stadsdelen till arrangemanget som avslutades med middag i stadshuset.

Jag hoppas att ni alla snart får möjlighet att ladda batterierna inför en fullspäckad höst med fortsatt tät och god samverkan mellan fastighetsägare, staden och polisen. Vi ser fram emot ett utökat arbete med Trygga Trappan där fler medlemmar efter sommaren engageras. Vi kommer också att starta ett gemensamt utskott för Social hållbarhet, arrangera nätverksträffar och genomföra trygghetvandringar, både våra traditionella och gemensamt med Fastighetsägarföreningen i Kungens Kurva avseende utemiljön mellan våra områden och mycket mer.

Arbetet med en trygg och trivsam boende- och utemiljö är otroligt viktig och fastighetsägare har stora möjligheter i sitt fortsatta arbete med att se till att bostadsområdena förblir omhändertagna, trygga, trivsamma och levande.

Vi på föreningen vill tacka för allt arbete vår styrelse, medlemmar och samverkanspartners genomför i god samverkan för att stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg ska bli ännu tryggare, tillgängliga och trivsamma.

Läs gärna vårt sommarnyhetsbrev här.

Vi hoppas att alla får en härlig sommar!
Besök gärna festivalen i Bredäng, Linje 13, som arrangeras av Värmeverket fram till mitten av juli.

Trond Hannerstig
Vd Skärholmens Fastighetsägare

Trond Hannerstig

En trygg och trivsam sommar önskar föreningen Skärholmens Fastighetsägare!

Trond Hannerstig, Jonathan Sjösvärd, Henrik Tufvesson
Trond Hannerstig, Jonathan Sjösvärd, Henrik Tufvesson

Taggar:, , , , , , , , ,